Beste ondernemer

Tennisvereniging 'De Nieuwe Hellewei' is een dynamische, actieve vereniging in Steenderen, waar drie kunstgrasbanen, een mooie accommodatie en een veelvoud aan diverse activiteiten het gezicht van de vereniging bepalen. Om de vereniging dynamisch te houden, vragen wij u als sponsor de vereniging te ondersteunen.
De tennisvereniging organiseert voor de jeugd diverse activiteiten en er worden tennislessen gegeven door een gediplomeerde trainer. De senioren kunnen (bijna) elke dag van het jaar een balletje slaan en lessen kunnen ook worden gevolgd. Zo worden er gedurende het hele jaar diverse toernooien en de clubkampioenschappen georganiseerd. Dit alles zorgt voor een veelvuldige bezetting van park en banen.

Wat bieden wij u? 
U kunt uw naamsbekendheid vergroten onder onze leden, spelers van bezoekende verenigingen en toeschouwers, door gebruik te maken van ons sponsoraanbod. Hiervoor hebben we een aantal opties, te weten: uw logo op een bord in de kantine + nieuwsbrief, Club van 100, een reclamebord of -doek. Ook is het mogelijk de naam van uw bedrijf te koppelen aan een toernooi, of het sponsoren van een competitieteam. Kortom diverse mogelijkheden.Wellicht heeft u zelf idee├źn voor andere sponsormogelijkheden?
Mocht u met gebruikmaking van sponsoring zelf een voorstel hebben dat verrassend is, dan horen we dit graag van u.

Interesse?
Wilt u onze tennisvereniging sponsoren, stuur dan een mailtje naar pr@hellewei en we zullen contact met u opnemen om de details door te spreken.
We hopen op u te kunnen rekenen.

Met vriendelijke groet, de PR-commissie.