Vrij spelen en Tossen

Vrij spelen
Dat klinkt heel ruim en dat is het ook. Vrij spelen kan eigenlijk altijd wel. Als je een maatje hebt, kan dat op elk gewenst moment. Mocht je geen maatje hebben dan zijn toss momenten ideaal om aan te haken. Daarnaast zijn er ook diverse andere groepjes die op gezette tijden spelen. Bekijken of je hierbij kan aansluiten kan natuurlijk ook. 

Op toss momenten zijn de banen in principe bezet, tenzij de opkomst laag is en niet alle banen gebruikt worden. Verder kan vrij spelen niet als er toernooien en competitie gespeeld wordt.

Toss momenten
Er zijn diverse toss momenten gedurende de week:

  • Dinsdagochtend van 09:30 – ca. 12:00 uur
  • Woensdagavond van 20:00 – ca. 22:00 uur
  • Zondagochtend van 10:00 – ca. 12:00 uur 

Regiotoss
Samen met een aantal verenigingen in de gemeente Bronckhorst organiseren we een regionale toss, waarbij 1 x per maand een vereniging een avond host en er leden van de verschillende verenigingen in Bronckhorst samen kunnen komen om met elkaar te tossen. 

Afhangen
We hebben 3 banen en vele speelmomenten en het aantal leden en spreiding is dusdanig dat we bijna niet meemaken dat alle banen bezet zijn. Mocht dat wel het geval zijn, willen we iedereen speeltijd gunnen en werken we met een afhangsysteem. De afhangregels zijn te vinden in het clubgebouw. Bij toernooien en competities zijn de banen gereserveerd en kan er niet ge-tossed of vrij gespeeld worden.