Lidmaatschap

Van harte welkom!
Fijn dat je lid wilt worden van tennisvereniging De Nieuwe Hellewei in Steenderen! Als je het online inschrijfformulier nog niet gevonden hebt, deze bevindt zich rechts boven aan de pagina: 'Lid worden?'. Je kunt ook hier klikken om je in te schrijven.

Hieronder vind je praktische informatie over het lidmaatschap.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt stilzwijgend verlengd. Als je lid wordt van de vereniging, ben je automatisch ook lid van de tennisbond KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Daarmee kun je bijvoorbeeld ook deelnemen aan KNLTB competities en toernooien. Voor meer informatie over de voordelen van het KNLTB lidmaatschap klik hier.

De KNLTB verstrekt een digitale ledenpas. 

Contributie lidmaatschap TV De Nieuwe Hellewei:

  • Senior: € 140,- per jaar
  • Junior: € 50,- per jaar
  • Student: € 80,- per jaar 

Voor studenten geldt dat we graag een kopie van je studentenkaart zien.

Incasso van het lidmaatschapsgeld gebeurt automatisch in maart of april. Word je in de loop van het jaar lid, dan incasseren we vanaf het kwartaal dat je lid wordt.

Als je tennislessen wilt nemen, zie menu Tennislessen op deze website voor meer informatie of klik hier.

Zomerabonnement
Mocht je in de zomerperiode willen tennissen bij De Nieuwe Hellewei maar geen lid willen worden van de tennisvereniging en de KNLTB, dan hebben we de mogelijkheid om in de maanden juni, juli en augustus voor € 45,- te komen spelen op onze banen. Je kunt hiervoor ook via 'Lid worden?' aangeven dat je gebruik wilt maken van het zomerabonnement. Mocht het je bevallen, verwelkomen we je graag als lid van De Nieuwe Hellewei!

Bronckhorster tennisverenigingen
Met de tennisverenigingen in gemeente Bronckhorst (Hengelo, Keijenborg, Laag Keppel, Vorden, Wichmond en Zelhem) hebben we de afspraak dat je als lid van De Nieuwe Hellewei ook kunt spelen bij een andere vereniging in de gemeente. Mocht het zo zijn dat je iemand kent van een andere vereniging en daar ook wel eens wilt spelen, dan kan dat.

Opzeggen
Beëindigen van het lidmaatschap kan alleen bij de ledenadministratie, schriftelijk of via e-mail. Opzeggingen voor het komende verenigingsjaar dienen voor 1 december ontvangen te zijn door de ledenadministratie in verband met het doorgeven aan de tennisbond KNLTB, anders wordt het lidmaatschap stilzwijgend met een jaar verlengd. 

Introducees 
Het kan ook voorkomen dat je iemand wil introduceren bij De Nieuwe Hellewei. Altijd fijn natuurlijk als je iemand enthousiast kunt maken om te komen tennissen. Iemand mag 3 keer meespelen, zonder kosten, waarna we wel graag willen weten of iemand dan lid wordt of niet. In dat eerste geval schrijft die persoon zich in en hij/zij kan dan onbeperkt gebruik maken van de banen. In het tweede geval vinden we het natuurlijk jammer dat iemand geen lid wordt en houdt het spelen op onze banen op.