Competities en Gezelligheidstoernooien

Bij de Nieuwe Hellewei organiseren we zowel interne (regionale) competities, die los staan van de knltb competities als ook competities die via de knltb georganiseerd worden.

Interne competities
Bij voldoende deelnamen organiseren we een winter competitie, deze staat los van de knltb en is op lokaal initiatief. Ook een ladder competitie binnen de club behoort tot de mogelijkheden.   

Competities knltb
We nemen elk voor- en najaar met diverse teams deel op diverse momenten aan de knltb competities. Dit is vaak op vrijdagavond en op zaterdagen in het voorjaar en najaar en voor de jeugd op zondagochtend. Ook hier kunnen we kijken wie, waar bij past en dat we voldoende deelnemers per team kunnen samenstellen, dan wel meerdere teams kunnen opstellen.

Bekijk ook onze deelname aan knltb competities op de pagina 'KNLTB competitie site'.

Verenigings- en gezelligheids toernooitjes
Regelmatig organiseren we toernooitjes voor clubleden. Het gaat er hier niet om op welk niveau je tennist maar om verbinding en gezelligheid. Zo kom je wellicht anderen tegen, waar je normaal niet mee speelt. Bijvoorbeeld ons Beaujolais-Bokbier toernooi in November. Bij voldoende belangstelling organiseren we clubkampioenschappen. Jaarlijks in maart organiseren we het regionaal bekende Regiobanktoernooi. Hier komen vele spelers van omliggende verenigingen de sportieve strijd met elkaar aangaan.