De Nieuwe Hellewei

Welkom op de 'website van tennisvereniging ‘De Nieuwe Hellewei’!

Onze vereniging bestaat sinds 17 februari 1977. De naam ‘De Nieuwe Hellewei' komt van vroegere tijden, waarbij het terrein waarop de tennisclub gevestigd is de ‘Hell’ werd genoemd. Tot zover de historische achtergrond van onze club.

Waar het bij ons om gaat, is gewoon lekker bezig zijn met tennis: met een maatje, op een training, op een toss moment, bij een competitie of gewoon wanneer het uitkomt overdag of ’s avonds. Hierbij staan sportiviteit en gezelligheid voorop! Maar natuurlijk kun je als lid van de vereniging bij ons ook terecht voor tennislessen en competities.

Ook voor de jeugd is training een fijne manier om de kneepjes van het tennis onder de knie te krijgen en dit kun je als je wilt oefenen wanneer je wilt en in wedstrijdverband tijdens de competitie laten zien. Over tennislessen en competitie kun je meer informatie vinden op deze site.

We zijn een zelfvoorzienende vereniging. Dit betekent dat we alles zelf regelen om onze vereniging gezond in stand te houden. Dit is mede mogelijk door sponsoren en steun van vele vrijwilligers die ieder hun steentje bijdragen, zodat we met plezier gebruik kunnen maken van alle faciliteiten op de club.

Als je nog geen lid bent maar wel interesse hebt om bij ons te komen tennissen, kun je contact opnemen via ons contactformulier. Wil je direct lid worden, klik dan hier of op de knop 'Lid worden?' rechts bovenaan de pagina.

Heel veel tennisplezier!