Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van TV De Nieuwe Hellewei! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/3 Algemeen
2/3 Lidmaatschap
3/3 Vrijwilliger worden

Door het versturen van het inschrijfformulier verklaar ik dat ik meerderjarig ben of wettelijk vertegenwoordiger van de ingeschreven minderjarige ben. Tevens verklaar ik akkoord te gaan met de regels en de Privacyverklaring van TV De Nieuwe Hellewei. 

Door het ondertekenen van dit formulier gaat men akkoord met de regels die bij tennisvereniging “De Nieuwe Hellewei” gelden. Op de website (www.hellewei.nl) vindt u hierover meer informatie.

Door het ondertekenen van dit formulier geeft u de tennisvereniging tevens toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken voor de doeleinden als beschreven in de privacyverklaring. Wanneer u het niet op prijs stelt dat de tennisvereniging uw persoonsgegevens gebruikt voor doeleinden als beschreven in de privacyverklaring, kunt u dat ons laten weten. Dit kan betekenen dat de tennisvereniging u mogelijk niet kan inschrijven als lid van de tennisvereniging en de tennisbond (knltb).

Met het lidmaatschap wordt u ook direct lid van de knltb.

Voor actuele contributietarieven kunt u op de website kijken of contact opnemen met de penningmeester. De contributie zal automatisch van uw rekening afgeschreven worden op grond van de verleende machtiging

U kunt deze afgegeven machtiging op elk gewenst moment stopzetten door dit schriftelijk mede te delen aan de ledenadministrateur.

Zonder machtiging kunt u geen lid worden.