Sponsor uitgelicht

12 december 2023


Digicar loopt op het gebied van op maat geschreven chiptuning voorop in de branche. Ontwikkeling van software hebben we volledig in eigen beheer. Daarbij bieden we unieke modificaties op onder andere het gebied van roetfilter en EGR problematiek.

We gaan dan ook verder dan reguliere tuningsbedrijven en opereren uitsluitend in het hoogste segment. De meest gerenommeerde bedrijven binnen de branche behoren tot onze vaste klantenkring en in vakbladen wordt met regelmaat aandacht besteed aan onze diensten.

Research en development

In ons moderne bedrijfspand direct aan de A18 hebben we de beschikking over een hypermoderne testruimte inclusief een gloednieuwe 4 x 4 Superflow testbank. Hierop ontwikkelen we alle nieuwe softwaremodificaties, tuningsoftware en voeren we vermogensmetingen uit. Ook kunnen we rijomstandigheden simuleren bij het oplossen van complexe diagnosevraagstukken. Verder beschikken we over een volledig ingerichte werkplaats met up-to-date diagnosesystemen.

Digicar biedt al jaren kwaliteit, zekerheid en resultaat. We hanteren een meest uitgebreide en zorgvuldige werkwijze en onderscheiden ons verder door kennis, kunde en unieke oplossingen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen