Regiobanktoernooi 2023

op .

Regiobanktoernooi 2023nw

Regiobanktoernooi 2021

op .

***** Helaas hebben we het Regiobank toernooi voor 8 t/m 14 maart moeten cancelen vanwege de huidige Corona beperkingen. We gaan ons best doen om te kijken of we verderop in het jaar het toernooi nog kunnen organiseren *****Regiobanktoernooi 2021

Regiobanktoernooi 2020

op .

Regiobanktoernooi 2020

Uitslagen Regiobanktoernooi

op .

DSC 4106

In week 10, van 3 tot en met 10 maart, was het weer tijd voor het jaarlijkse Regiobanktennistoernooi op de banen van tennisvereniging ‘de Nieuwe Hellewei’ in Steenderen. Dit toernooi staat bekend om de gemoedelijke en gezellige sfeer, de lekkere hapjes en de kleurige tulpenschoven. Ook dit jaar stond een team enthousiaste vrijwilligers klaar om dit alles mogelijk te maken.
86 deelnemers in 7 verschillende categorieën verdeeld over 3 banen leverden 77 wedstrijden op, die in één week gespeeld moesten worden. Veel mooie wedstrijden die in een ontspannen sfeer op ons kleine park werden uitgevochten. Helaas werkte het weer op de laatste zondag niet erg mee, waardoor we een aantal halve- en hele finales in de tennishal van Zutphen hebben gespeeld. Leuke en spannende wedstrijden met fijne spelers!


De winnaars van deze editie zijn:
HD 8: 1e Willem Hulshof en Han Norder
HD 7: 1e Jos Boddaert en Dick Wullink
2e Arnold Mennink en Rogier Oonk
DD 7: 1e Tineke Tesing en Els Nijdam
2e Marga Leerkes en Carolien ter Linden
GD 7: 1e Kim Witteveen en Jorno Staring
2e Berdy Langeler en Herman de Winkel
HD 6: 1e Durk Dijkstra en Mark ten Kate
HD 5: 1e Noah Koerselman en Joost Seesing
GD 5: 1e Patricia Hulshof en Maarten Hukker
2e Dianne Mullink en Tonny Voermans


Een ieder die voor of achter de schermen heeft meegewerkt, wordt via deze weg hartelijk bedankt voor een prettig verloop van het Regiobanktoernooi. Ook de spelers verdienen een groot compliment voor hun flexibele en ‘watervaste’ instelling. Deze geslaagde tennisweek verdient zeker weer een vervolg in het voorjaar van 2020.

Regiobanktoernooi finaledag 10 maart verplaatst !

op .

 

Regiobanktoernooi weer 2019

 

Vanwege de weersomstandigheden zijn de wedstrijden van vandaag (10 maart) verplaatst naar de tennishal van het Fletcher hotel in Zutphen. Wedstrijden beginnen om 11:00 uur.